Vpis otrok v športnoplezalno vadbo

Alpinistični odsek Planinskega društva Domžale objavlja razpis za vpis otrok starih med 5 in 14 let k redni tedenski športnoplezalni vadbi. Vadba poteka v plezališču na Rodici, v prizidku Osnovne šole Rodica (Kettejeva ulica 13).

Prvi vpis (velja le za tiste, ki do zdaj še niso obiskali vadbe) bo potekal v sredo 2. in četrtek 3. septembra, med 18.00 in 19.30 v prostorih Planinskega društva Domžale (Kopališka c. 4, Domžale – vhod za NK Bar).

Pogoj za obiskovanje vadbe je oddan vpisni list (priloga spodaj), urejena društvena članarina (članarina PZS pri PD Domžale znaša 8 €) in redno poravnavanje vadnine. Članarina PZS je obvezna zaradi zagotavljanja nezgodnega zavarovanja vadečih. Ob vpisu poravnate vadnino za mesec september (seveda znižana za polovico, saj bo vadba potekala le pol meseca) in društveno članarino, če le-ta še ni urejena.

Otroci bodo razporejeni v skupine po starosti (urnik vadbe v prilogi spodaj). Obiskovanje drugih skupin ni možno. Otroci lahko vadbo obiskujejo tudi večkrat na teden, a v okviru svojih starostnih skupin.


Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 14. septembra 2020.
 V času šolskih počitnic in praznikov treningov ni. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov vadbe, razvrstitve v skupino, spremembe vaditeljev in izpisa otroka v primeru neupoštevanja pravil.

Cenik vadbe:

  • 1 h vadbe na teden (starost med 5 in 8 let): 28 €/mesec
  • 1,5 h vadbe na teden: 32 €/mesec
  • 3 h vadbe na teden (2 x po 1,5 h): 52 €/mesec

Popusti: – 10 % za drugega otroka in – 20 % za tretjega otroka iz iste družine. Vadba bo obračunana mesečno. Račun boste prejeli na elektronski naslov, poravnate ga z nakazilom na transakcijski račun društva.
V primeru prenehanja obiskovanja treningov je potrebno otroka izpisati, kar storite s sporočilom na naslov spo.domzale@gmail.com.

Več informacij dobite na elektronskem naslovu spo.domzale@gmail.com.

Prilogi:

 Vpisni list
 Okvirni urnik vadbe za šolsko leto 2020/2021

 

S plezalnimi pozdravi,
AO PD Domžale

Popravi objavo
Izbriši objavo

Related posts

Kako smo šli po mal miru, pipo smo pa doma pustil

14. Benkotov memorial

Skupna tura v POVČENO

Naroči se na obvestila
Obvesti o
0 Komentarji
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments